Articles

Tornem al carrer

Ara farà tres anys, al setembre de l’any 2018, van aparèixer uns cartells repartits pel poble que realitzaven una pregunta als tonencs i a les tonenques: és possible crear un moviment il·lusionant que ens permeti, des de la base i amb l’assemblearisme com a bandera, articular un projecte de canvi pel poble? 


El temps ens ha portat a respondre un sí rotund a aquesta pregunta. Els mesos i anys que han vingut després han estat frenètics i inimaginables. Primer, imaginant aquest projecte de canvi col·lectivament i, posteriorment, gràcies a la confiança dels tonencs i tonenques, fent-lo possible des del govern municipal. 


La base d’Aixequem són les assemblees obertes. La gran majoria de les persones que actualment formem part de l’assemblea vam veure algun cartell, alguna convocatòria via xarxes socials, algun amic o amiga ens va convidar i es van acostar a Can Codina, espai a on realitzàvem aquestes primeres assemblees obertes i van engrescar-nos amb l’energia que s’hi respirava. És per a tot això, que considerem imprescindible que aquestes assemblees tornin i obrir encara més l’assemblea a tots els tonencs i tanques que vulgueu implicar-vos. 


Aprofitant que, gràcies a l’excel·lent tasca de vacunació, la situació epidemiològica ha millorat notablement, volem tornar de nou al carrer i no només realitzar assemblees obertes per a tots aquells i aquelles que tingueu ganes de sumar-vos al projecte, sinó també per copsar l'opinió de la ciutadania pel que fa a temes d’interès local i social, per mitjà d’assemblees temàtiques i actes públics. Estigueu atents a les convocatòries que realitzarem al llarg dels propers mesos i setmanes.


Tornem al carrer amb tota la il·lusió i compromís!


Aixequem Tona